.

Welkom

Haltronic, alles onder èèn dak

 Jos Pluymakers geboren in Schimmert, groeide op op een boerderij in Oensel te Schimmert. in 1981 toen hij 21 jaar oud was heeft hij het bedrijf Haltronic over-genomen.Hij begon met de verkoop van elektronica componenten, reparatie`s van elektronica componenten,reparatie`s van elektronica apparatuur en elektro-installaties.

Inmiddels bestaat het bedrijf 35 jaar ca. 30 medewerkers. Het is een veelzijdig bedrijf wat complete installaties aanbied aan een brede klantenkring.Totaaloplossing Opdrachtgevers vragen steeds vaker om een totaaloplossing als het gaat om elektro- en elektronicavraagstukken.De toenemende systeemintegratie ligt hieraan ten grondslag.

Het specialistische karakter van een dergelijke geïntegreerde installatievereist een gedegen advisering en enginering. Elektronicasystemen, digitaal of analoog,moeten zorgvuldig worden geprogrammeerd. Door de jarenlange  kennis en ervaring kan Haltronic deze trajecten professioneel voor u begeleiden. U heeft daarbij slechts èèn aanspreekpunt voor al uw vragen.